Eşini, kızını ve yeğenini öldüren erkek tutuklandı

Eşini, kızını ve yeğenini öldüren erkek tutuklandı
Yayınlama: 29.08.2022

İstanbul Gaziosmanpaşa’da eşi Sevtap Akbacı, kızı Muazzez Gezici’yi ve yeğeni Sinan Özfidan’ı öldüren Korkut Gezici tutuklandı.

İstanbul Gaziosmanpaşa’da eşi Sevtap Akbacı’yı (45) kızı Muazzez Gezici’yi (21) ve yeğeni Sinan Özfidan’ı öldüren Korkut Gezici (46) olayda kullandığı silahla birlikte yakalandı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Korkut Gezici, tutuklandı.

DHA’nın aktardığına göre geçen cuma günü saat 00.40’ta Gaziosmanpaşa’nın Sarıgöl Mahallesi’ndeki evinde Korkut Gezici, önce eşi Sevtap Akbacı’yı silahla katletti. Daha sonra kızı Muazzez Gezici’yi aynı silahla yaraladı. Evden kaçan Gezici daha sonra yeğeni Sinan Özfidan’ın evine giderek onu da öldürdü. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Muazzez Gezici yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Katil zanlısı Korkut Gezici, Gaziosmanpaşa’da olayda kullandığı silahla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Gezici, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.