HABER MERKEZİ – Sanatçı Ferhat Tunç, “Yeşil Sol Parti’yi çok güçlü şekilde Meclis’e gönderelim, ülkenin yeni Cumhurbaşkanını Kemal Kılıçdaroğlu yapalım” dedi.

Sanatçı Ferhat Tunç, 14 Mayıs seçimleri için videolu mesaj yayımladı.

Tunç, mesajında “Bu seçimler tarihi ve kritik. Belki bu söz her seçim döneminde motive etmek için söylenirdi ama bu kez öyle olmadığı biliniyor. Bu seçimler demokrasi ile faşizmin arasında geçiyor; aydınlık ile karanlığın, hak ile haksızlığın, emek ile hırsızlığın seçimi. Bu seçim Yeşil Sol Parti’nin tarihi başarısını da zorunlu kılıyor” ifadelerini kullandı. 

‘14 MAYIS’A GÜNEŞ YENİDEN DOĞACAK’

Tunç’un mesajının devamında şunlar yer aldı: “Yeşil Sol Parti bütün halkların, inançların partisidir ve ülkenin en önemli sorunu olan Kürt sorununun çözümünde büyük role sahiptir. Kürt sorunu çözülmeden ne yazık ki hiçbir soruna sıra gelmiyor. Sandıkları Yeşil Sol Parti için doldurmak, özgürlük, adalet, refah dolu bir ülke demektir. Çünkü Yeşil Sol Parti’nin dert ettiği, temsil ettiği gerçeklere ulaşmadan ülke refaha da kavuşamıyor. Gerginliğin, antidemokratik düzenin halkları nasıl yoksullaştırdığını gördük, yaşadık. Yeşil Sol Parti’yi çok güçlü şekilde Meclis’e gönderelim, ülkenin yeni cumhurbaşkanını Kemal Kılıçdaroğlu yapalım. 14 Mayıs’ta güneş yeniden doğacak.”