HDP BATMAN İL ÖRGÜTÜ’NDEN TEŞEKKÜR MESAJI

HDP BATMAN İL ÖRGÜTÜ’NDEN TEŞEKKÜR MESAJI
Yayınlama: 25.01.2022

HDP İl Eşbaşkanları Hüseyin Sarik, Hürriyet Kaytar ve il yönetimi seçildikleri 4. Olağan kongreleri ile ilgili Batman halkına teşekkür ettiler.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Batman il Eş Başkanları ve yönetimi, 16 ocakta gerçekleşen kongrede partililerin ve Batman halkının ilgisinden ve sonrasında il binasına yapılan tebrik ziyaretlerine ilişkin teşekkür mesajı paylaştı.

HDP’den yapılan teşekkür mesajı şöyle: “Partimiz üzerinde yoğunlaşan saldırı, gözaltı, tutuklamalar ve karalama kampanyalarına rağmen kongremizin yapıldığı salonu hınca hınc dolduran ve il binamıza gelerek yeni yönetimimizi tebrik eden, başta Batman halkı olmak üzere, dernekler, siyasi partilerin temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerine teşekkür ediyoruz.  Halkımız HDP’nin halk partisi olduğunu bir kez daha ispat etmiştir 


‘HALK, HDP’NİN HALK PARTİSİ OLDUĞUNU KANITLADI’


Halkımızın bu onurlu ve anlamlı direnişi bizim için büyük bir moral coşku ve talimat niteliği taşımaktadır. Halkımızın bir kez da açığa çıkardığı duruş mutlaka kazanacağımızın göstergesidir.

Kin ve nefret söyleminin yükseldiği; şiddetin, işkencenin, ölümün kadınlara, çocuklara, bütün ötekilere uzandığı günlerden geçiyoruz. Bu kötülük sarmalında Kongre çalışmasında emek veren tüm yoldaşlarımıza ve bizleri yalnız bırakmayan Saygıdeğer halkımıza yürekten Teşekkür Ediyoruz. Kazanan halklarımız, bizler ve özgürlük olacaktır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.