Hüda Kaya: İftiralarla ilgili hukuki süreç başlattık

Hüda Kaya: İftiralarla ilgili hukuki süreç başlattık
Yayınlama: 19.07.2020

HDP Mardin Milletvekili Hüda Kaya sosyal medyada kendisi hedef alan söylemlerle ilgili tekzip ve açıklama yayınladı: Havuz medyası kaynaklı yalan ve iftiralarla ilgili hukuki süreci başlattık

Tuma Çelik hakkında cinsel saldırı iddiasının ardından Hüda Kaya’nın cinsel saldırıya uğradığı iddia edilen kadını ‘şikayetçi olmaması için’ ikna etmeye çalıştığı ileri sürüldü. Konuya ilişkin tekzip ve açıklama yayınlayan Kaya, ‘iftira ve yalanlara ilgili hukuki süreç başlattığını’ belirtti.

Hüda Kaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Söz konusu sürecin takipçisi olmakla birlikte iftira ve iddiaların aksine kadın arkadaşımızla doğrudan ya da dolaylı hiçbir şekilde iletişimim ya da ilişkilenmem olmamıştır. Havuz medyası kaynaklı hakkımdaki iddiaların tümü baştan sona yalan ve iftiradır. Sözümüzün gücü, hakikatten, doğruluktan ve dürüstlüktendir. Sözü yalan olanların özlerinin de yalan olduğunu daha gür sesle daha güçlü sözle haykırmaya devam edeceğiz. Bu zavallı iftiraları sözümüz karşısındaki acizliklerine veriyor ve bu asılsız iftira ve yalanlarla ilgili sorumlu olan tüm kişi ve kurumlarla ilgili hukuki süreci başlattığımızı bildirmek istiyorum.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.