İdil’de tecavüzü kayda alan failler şantaj yaptı

İdil’de tecavüzü kayda alan failler şantaj yaptı
Yayınlama: 17.10.2021

İdil’de A.Ü. ve M.A. isimli erkeklerin H. isimli kadına tecavüz ettiği ve olayın kadının gebe kalmasıyla ortaya çıktığı öğrenildi.

Faillerden M.A’nın tecavüzü kayda alarak şantajda bulunduğu belirtildi. Şırnak’ın İdil ilçesinde A.Ü. ve M.A. isimli erkekler, aynı okulda okuyan H. isimli kadına tecavüzde bulundu. Kadının, videolarının çekilerek tehdit ve şantaja maruz bırakıldığı da öğrenildi.

Alınan bilgilere göre H., bir yıl önce aynı okulda okuduğu A.Ü. tarafından tecavüze uğradı. A.Ü.’nün arkadaşı M.A. ise tecavüzü kayda aldı. Sonrasında şantaj yapan M.A isimli fail de kadına tecavüz etti.  Olay, H.’nin tecavüz sonucu gebe kalmasıyla ortaya çıktı. Gebeliğin öğrenilmesinin ardından H.’nin koruma altına alındığı ancak kendi isteğiyle tekrar evine döndüğü belirtildi. 

 İntihara sürüklendi H.’nin olaydan sonra intihara sürüklendiği ve erken doğum yaptığı da öğrenilen bilgiler arasında. Tecavüz failleri tutuklanmazken, nerede olduklarının bilinmediği ve tecavüz faillerinin yakınlarının olayı örtbas etmeye çalıştığı iddia edildi.  Olayla ilgili soruşturma başlatılıp başlatılmadığı ise bilinmiyor.

 ‘Çocuklarımızı düşürmeye çalışıyorlar’ İsmini vermek istemeyen bir aile yakını ise olayın takipçisi olacaklarını belirterek, özellikle son süreçte ‘yurtsever ailelerin’ çocuklarına yönelik söz konusu saldırılarda artış yaşandığını kaydetti. “Bizleri özellikle hedef haline getirip, çocuklarımızı düşürmeye çalışıyorlar” diyen aile yakını, şöyle devam etti: “Hamile olduğunu düşünmüyorduk. Bir hastalıktan kaynaklı kilo aldığını düşünüyorduk. Hastaneye götürdükten sonra olayı öğrendik. Çocuk, istismarda bulunanların ilaç verdiğini ve çekilen videolardan haberdar olmadığını söyledi. Ama bizler bu olayın peşini bırakmayacağız.” (jinnews)

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.