Kemal Kılıçdaroğlu ve Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da aynı gün miting yapacak

Kemal Kılıçdaroğlu ve Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da aynı gün miting yapacak
Yayınlama: 28.04.2023

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhur İttifakını’nın cumhurbaşkanı adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da aynı gün miting yapacak. İki rakibin mitingleri 7 Mayıs’ta gerçekleşecek.

 28. Dönem Parlamentosu’nu belirlemek için 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ne sayılı günler kala partilerin seçim çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor.

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olan ve üçüncü kez Cumhurbaşkanlığı için yarışacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’daki mitingleri 7 Mayıs’ta gerçekleşecek. Bu tarihte yurttaşlara seslenecek iki ismin aynı saatte başlaması planlanan mitinglerin yerleri de belli oldu.

Erdoğan’ın mitingi Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde, Kılıçdaroğlu’nun konuşacağı miting ise Maltepe Orhangazi Şehir Parkı’nda yapılacak.

İZMİR MİTİNGİ DE BİR GÜN ARAYLA

İki liderin İzmir mitingleri de bir gün arayla gerçekleşecek. Erdoğan yarın 15.00’te Gündoğdu Meydanı’nda İzmirli seçmenlere seslenecek.

Kılıçdaroğlu ise aynı yerde pazar günü saat 17.00’de miting düzenleyecek. İzmir, İstanbul ve Ankara’da düzenlenecek mitinglerde iki ittifaktaki bütün liderlerin yer alması bekleniyor.