Kürdistan Bölgesi Başkan Yardımcısı: Yaptıklarımızla işgalcilere hizmet ettik

Kürdistan Bölgesi Başkan Yardımcısı: Yaptıklarımızla işgalcilere hizmet ettik
Yayınlama: 05.01.2022

Federe Kürdistan Bölgesi Başkanı Yardımcısı Cafer Şêx Mustafa, “Bu toprakları talan ettik, işgalcilerin bile yapmadıklarını biz Kürdistan’da halkımıza karşı yaptık” dedi.

Federe Kürdistan Bölgesi Başkanı Yardımcısı Cafer Şêx Mustafa, katıldığı bir televizyon programda, hükümetin izlediği yanlış politikalara dair açıklamalarda bulundu. Halka hizmet için söz vererek yönetime geldiklerini ancak bunun aksine politikalar izlediklerini dile getirerek, “Biz halkımızın hizmetkarı olacağımıza söz verdik. Ancak burada bu düşüncede olmayanlar vardı. Tarihimizde yaşananlara rağmen kendi içimizde şiddetli bir savaş yaptık ve kan döktük. Öldürdüklerimiz fakir fukara insanların çocuklarıydı. Bizim yanımızda yaşamını yitirenler de fakir fukara çocuklarıydı” dedi.

‘BU TOPRAKLARI TALAN ETTİK’

Cafer Şêx Mustafa, şunları söyledi: “Bu toprakları talan ettik, işgalcilerin bile yapmadıklarını biz Kürdistan’da halkımıza karşı yaptık. Şunu açık bir şekilde söyleyebilirim, en büyük gücümüzü kendi içimizdeki savaşta yok ettik. Bu yaptığımız, işgalcilere hizmet etmekten başka bir şey değildi.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.