Özdemir’den ‘Kardeş aile’ kampanyası çağrısı

Özdemir’den ‘Kardeş aile’ kampanyası çağrısı
Yayınlama: 17.04.2020

Önceki dönem Batman Belediyesi Eşbaşkanı Sabri Özdemir, HDP’nin başlattığı ‘kardeş aile’ kampanyası için çağrıda bulundu.

Önceki dönem seçilen Batman Belediyesi Eşbaşkanı Sabri özdemir kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘Yaşadımız bu zorlu süreçte Örf ve adetlerimiz ve kültürümüzün bir geleneği olarak ve yaklaşan Ramazan ayınında vesilesiyle bu zorlu süreçte Batman’da yoksulukla mücadele eden alilerimizle dayanışma içinde olmayız’ dedi.

Özdemir’in Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle: ”Merhaba değerli Yurtsever halkımız, bilindiği üzere Corona virüsü salgının tüm dünyaya yayılmasından ötürü ekonomik anlamda birçok ailelerimiz zor durumlar yaşamaktadır. Batman Belediye başkanlığı dönemimde “yoksullukla Mücadele” adı altında oluşturmuş olduğumuz dernekle, Batman’da birçok aileye düzenli olarak her ay destekte bulunuyorduk. O dönem dernek olarak yaptığımız araştırmalarda Batman ilimizde 3500 – 4000 bine yakın ailemiz açlık sınırı altında yaşamakta ve hiçbir geliri olmayan son derecede yoksul ailelerdi. Yaşadımız bu zorlu süreçte Örf ve adetlerimiz ve kültürümüzün bir geleneği olarak ve yaklaşan Ramazan ayınında vesilesiyle bu zorlu süreçte Batman’da yoksulukla mücadele eden alilerimizle bir dayanışma içinde olup zor günleri hep beraber atlatmak umuduyla, Kardeş aile kampanyasına destek veriyor ve imkanı olan bu hayra vesile olmak isteyen tüm sevenlerimizi eş, dost, akraba ve değerli Yurtsever halkımızı yardım kampanyasına destek olmaya davet ediyorum. Yardımda bulunmak isteyen hayırsever halkımız isterseler, zordurumda olan ailelerimizin adresleri ve irtibat numaralarını iletebiliriz, veya yardım paketleri hazırlatabilir bizler ailelere teslim edebiliriz. Tüm hayırsever Batman halkından duyarlılık bekliyoruz.
Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız aşağıdaki numaradan bize ulaşabilirler. İrtibat: 05322871012 Sevgi ve saygılarımla”‌ –
İdris Yayla

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.