Patlamada ağır yaralanan çocuk yaşamını yitirdi

Patlamada ağır yaralanan çocuk yaşamını yitirdi
Yayınlama: 03.01.2023

Nazilli ilçesinde bir restoranda yaşanan patlamada ağır yaralı olarak kurtarılan 15 yaşındaki Cennet Yeldi yaşamını yitirdi. 

Aydın’ın Nazilli ilçesi Altıntaş Mahallesi, Kıbrıs Caddesi’ndeki bir döner restoranında 30 Aralık’ta tüp değiştirilirken meydana gelen patlamada 7 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı. Patlamada ağır yaralı olarak kurtulan Cennet Yeldi (15) yapılan tüm müdahalelere rağmen bu akşam yaşamını yitirdi. Yeldi’nin cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Yeldi, restoranın ikinci katındaki pencereden son anda çıkmış ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşmuştu. Patlamada yaralananlardan 4’ü tedavilerinin ardından taburcu edilmiş, Cennet Yeldi ise İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmişti.

TUTUKLU SAYISI 5’E YÜKSELDİ

Patlamayla ilgili Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında yaralı olduğu için Nazilli Devlet Hastanesi’nde denetim altında tutulan M.G. taburcu olduktan sonra gözaltına alındı. Emniyet ifadesinin ardından “taksirle öldürme ve yaralama” suçlamasıyla hakimliğe sevk edilen M.G., tutuklandı. M.G’nin tüpü değiştiren kişi olduğu belirtildi. Olaya ilişkin tutuklanan şüpheli sayısı böylece 5’e yükseldi.