Tekstil İşçileri Sendikası Batman temsilciliğine yeniden Mesut Onar atandı

Tekstil İşçileri Sendikası Batman temsilciliğine yeniden Mesut Onar atandı
Yayınlama: 10.11.2022

Genel Başkanlığını deneyimli ve tecrübeli sendikacı Kazım Doğan’ın yaptığı Tekstil İşçileri Sendikasının Batman il temsilciliğine mesleğinde ve sivil toplum kuruluşları konularında tecrübeleri olan Mesut Onar tekrar getirildi.

Önceki dönemde görev yapan Onar, yeniden Tekstil işçileri sendikası Batman il temsilciliğine atandı.

Onar yaptığı açıklamada: ” Sendikamız, tekstil çalışanlarının ekonomik durumlarının düzeltilmesi, özlük haklarının iyileştirilmesi ve Batman’daki çalışma sisteminin geleceğine katkıda bulunulmak için tekrar görevimizin başına geldik” dedi.

KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM

“Kaldığımız yerden yeni bir anlayışla ve yeni bir başlangıç yaparak birlikte yol yürüdüğümüz, arkadaşlarımızla beraber yaptığımız değerlendirmeler sonunda lokal sendikacılık anlayışından sıyrılarak daha güçlü örgütlenerek, daha samimi katkılar sunabilmek için inandığımız üstün değerler anlayışının bir gereği olarak Tekstil İşçileri Sendikası Batman il temsilciliği görevine tekrar geldim. Şiarımız gereği hak kaybı ve mağduriyet yaşayan Tekstil çalışanlarının haklarını en mantıklı ve en güçlü şekilde savunarak yolumuza devam edeceğiz. Yenilikçi bir anlayışla ezberleri bozmaya ve Tekstil çalışanlarının temsilcisi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. (İdris Yayla)