AKP Diyarbakır yöneticisinden kalaşnikoflu tehdit

AKP Diyarbakır yöneticisinden kalaşnikoflu tehdit
Yayınlama: 16.04.2021

AKP Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Vedat Demirtaş’ın, 104 emekli amirale yönelik silahlı tehdidinden sonra bu kez AKP Diyarbakır İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Özzeren’den silahlı tehdit mesajı geldi.  

AKP Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Vedat Demirtaş’ın, 104 emekli amirale yönelik silahlı tehdidin bir benzeri de Diyarbakır’dan geldi. Bu defa AKP Diyarbakır İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyesi Turgut Özzeren, Twitter hesabından, “103 tane dengesiz sanki bir mesaj vermiş. Sıkıysa bir daha deneyin. Yatacak mezarınız olursa namerdim, denemesi bedava” diyerek, hücum yeleği giydiği kalaşnikoflu fotoğrafını paylaştı.  

AKP’li Demirtaş, da Twitter hesabından , araç içerisinde 3 adet kalaşnikof, iki adet tabanca ve bir adet taarruz tüfeği ve çok sayıda taarruz dürbünleri bulunan fotoğraf paylaşmıştı. Demirtaş, söz konusu paylaşımda  “Emekli amiraller bekliyoruz. Hodri meydan. Destanlar bizim işimiz” diye yazmıştı.  Demirtaş, tepkiler üzerine paylaşımını kaldırdı. (MEZOPOTAMYA AJANSI)

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.