Bahar Kültür Merkezinin yaz kursları başladı

Bahar Kültür Merkezinin  yaz kursları başladı
Yayınlama: 10.09.2020

Batman’da 20 yılı aşkın süredir kültür ve sanat alanında çalışmalarını sürdüren Bahar Kültür Merkezi (BKM), Gap Mahallesi’ndeki yeni yerinde faaliyetlerine başladı.

Kültür merkezi bünyesinde bağlama, gitar, keman, erbane, tiyatro, vurmalı ve üflemeli çalgıların yanı sıra çocuklara yönelik yaz dönemi kursları da verilecek. Kursların kayıtları başlarken, koronavirüs önlemlerinin alındığı kültür merkezinde yurttaşlara kayıt yaptırmaları için çağrı yapıldı. 2-5 Yaş arası çocuk müzik eğitimin yanı sıra 6-14 yaş çocuk müzik akademesi kayıtlarının da yapıldığı Bahar Kültür Merkezinde Koronavirüs tedbirleri kapsamın her sınıfta en fazla 5 öğrenci bulunabilecek.

Sanatın birçok alanında çalışma yürüttüklerini ifade eden Bahar Kültür Merkezi yetkilileri, tüm dallarda eğitim veren hocalarının alanlarında uzman olduklarını kaydetti. Koronanavirüsün yoğun olduğu bir dönemden geçtiklerini ifade eden Tarhan, “Tüm önlemlerimizi alarak kurslarımızı açtık. Her gün sabah kültür merkezi ve içindeki sınıflarımızı dezenfekte ediliyor. Tüm araç gereçlerimiz de aynı şekilde dezenfekte edilip içeri de maskesiz kimseyi almıyoruz. Maskesi olmayana maske veriyoruz. Bunlar hem bizim sağlığımız hem de kursiyerlerimizin sağlığı için gereklidir. Aileler bu anlamıyla çocuklarını yollarken içleri rahat olsun” dedi.

Veysi Atmeca / Batman

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.