Bahçeli’nin hedefindekiler bu hafta da değişmedi!

Bahçeli’nin hedefindekiler bu hafta da değişmedi!
Yayınlama: 16.01.2024

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bu haftaki grup toplantısında da DEM Parti, AYM, Can Atalay ve sanatçı Zülfü Livaneli’yi hedef aldı. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli, bu haftaki konuşmasında da birçok çevreyi hedef aldı. Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’ni (DEM Parti) hedef alarak konuşmasına başlayan Bahçeli, milyonlarca oyla seçilen DEM Parti milletvekillerinin Meclis’te olmaması gerektiğini savundu. 

ZÜLFÜ LİVANELİ HEDEFTE 

Bahçeli, konuşmalarının devamında sanatçı Zülfü Livaneli’yi hedef aldı. Bahçeli, Livaneli’yi katıldığı bir programda yaptığı “31 Mart, tarih kaydığı için aynı gün değil gerçi ama yine de sembolik 31 Mart… Yerel seçimlerde ya gerici ordular, avcı taburları ya da hareket ordusu kazanacak” sözleri üzerinden hedef aldı. Bahçeli, “Bunlar Türkiye karşıtlığında buluşan, millete en ağır hakaretleri reva gören, sandığı küçümseyen yeni yetme yobaz zihniyetlerdir. Millete gerici demek küfürdür. Millete gerici demek, Türkiye’ye geriden bakmaktır” diye konuştu. 

AYM İLE CAN ATALAY 

Bahçeli, TİP’in tutsak Milletvekili Can Atalay hakkında verilen hak ihlali kararı uygulamayan Yargıtay 3. Ceza Dairesi’ne tepki gösteren Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan’ı da hedef aldı. Bahçeli, “Can Atalay kararının TBMM’de derhal okunmasını istiyoruz” çağrısı yaptı.