Bakırhan Ağrı’da konuştu: ”Bizim olanı almaya 6 gün kaldı”

Bakırhan Ağrı’da konuştu: ”Bizim olanı almaya 6 gün kaldı”
Yayınlama: 25.03.2024

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Ağrı’da halka seslendiği mitingte, Ağrı’da seçmen olup il dışında bulunan kardeşlerimizin oy kullanması için sandığa davet edeceğiz deyip, “Onların verdiği yardım kolileri sizindir, kendi ceplerinden vermiyorlar. Bunların getirdiği her haram, her hırsız ve kaçak seçmen karşısında hak ve helal seçmenleri taşımak bizim boynumuzun borcudur” dedi.

Ağrı’da binlerce kişi, Newroz’u kutlamak için bir araya geldi. Her yerde olduğu gibi bu Ağrı’da da Newroz coşkusu büyük bir katılımla gerçekleşti.

Ağrı halkı, renkli yöresel kıyafetler giyerek, ellerinde flamalar ve dövizlerle Newroz’un coşkusunu yaşadı. Dörtyol Meydanı kısa bir süre sonra tıklım tıklım dolarken, halk çalınan müzik eşliğinde halaya durdu.

‘BİZİM OLANI ALMAYA 6 GÜN KALDI’

Ağrı Belediyesini almaya, 6 gün kaldığını vurgulayan Bakırhan, sözlerini şöyle tamamladı: “Şimdi buraya haram seçmen getiriyorlar. Tutuyorlar; belediyeleri alacağımız yere dışarıdan asker, polis, kolluk kuvveti getiriyorlar sonra da buna demokrasi diyorlar. Emin olun Kürt halkı karar verdiği zaman, birliğini ittifakını güçlendirdiği zaman değil haram seçmen Türkiye’yi yığsa da Ağrı halkı kesinlikle bu haramzadelere karşı iradesini sandıkta ortaya koyacaktır. Karadeniz’den, Trakya’dan Ağrı’nın bir yerini görmeyen, Ağrıyı tanımayan insanları getirip oy kullandıracaklar. Peki, biz ne yapacağız Biz de Ağrı’da seçmen olup il dışında bulunan kardeşlerimizin oy kullanması için sandığa davet edeceğiz. Bunların getirdiği her haram, her hırsız ve kaçak seçmen karşısında hak ve helal seçmenleri taşımak bizim boynumuzun borcudur.” 

Miting Sanatçı Azad Bedran ve Mizgin Turan’ın seslendirdiği şarkılarla devem etti.