Batman Petrolspor şampiyon oldu

Batman Petrolspor şampiyon oldu
Yayınlama: 27.04.2024

Batman Petrolspor, heyecan dolu bir maçta deplasmanda Turgutluspor’u 3-2 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Batmanlı taraftarları ekrana kilitleyen mücadele, son dakikaya kadar nefesleri kesti.

Karşılaşmanın ilk yarısında Batman Petrolspor etkili ataklar geliştirdi ancak beklenen gol 21. dakikada Akın Akman’dan geldi ve ilk yarı Batman Petrolspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Ancak ikinci yarıda tempo arttı ve izleyicilere nefes kesen anlar yaşattı.

Maçın 54. dakikasında Batman Petrolspor’un atağında Alperen Güner’in sert şutu filelerle buluştu ve takımını öne geçirdi. Ancak Turgutluspor’un cevabı gecikmedi. 67. dakikada Turgutluspor, Mehmet Özcan’ın kafa golüyle skoru eşitledi.

Heyecanın dorukta olduğu maçta, Batman Petrolspor farkı 2’ye çıkardı. 76. dakikada Nurettin Çağlar’ın şutunda top ağlarla buluştu ve skor 2-0 oldu. Ancak Turgutluspor, pes etmedi, 83 ve 85. dakikada Noyan Öz’ün bulduğu goller ile skoru 2-2’ye getirdi.

Maçın sonlarına doğru gelen golden sonra her iki takım da galibiyet golü için büyük çaba sarf etti. Ve 90 dakikada Batman Petrolspor, Tunç Murat Behram’ın sert şutuyla skoru belirledi ve maçı 3-2 kazanarak şampiyonluğa ulaştı.

Bu sonuçla birlikte Batman Petrolspor, sezona şampiyonlukla noktayı koydu ve taraftarlarını sevince boğdu.