Batman’da Bir Kişi Köprüden Atlayarak İntihar Etti

Batman’da Bir Kişi Köprüden Atlayarak İntihar Etti
Yayınlama: 22.05.2021

Batman merkezine 20 kilometre uzaklıkta bulunan Kantar köprüsü civarında bir yurttaşın suya atlayarak intihar ettiği iddia ediliyor.

Kantar köprüsünde gerçekleşen olayda, intihar eden kişinin Gercüş’ün Bağözü (Xirro) köyünden olan 46 yaşındaki Bedri Oğuz olduğu ve üzerindeki kimlik, telefon, saat gibi eşyalarını köprüde bırakarak atladığı iddia ediliyor.

Yerel kaynaklardan edinilen bilgilere göre, kendisinden haber alınamaması üzerine yakınlarının kendisini araması ile Kantar köprüsünde izine rastlandı. Güvenlik güçleri ve AFAD tarafından da aranılan Bedri Oğuz isimli yurttaşın ailevi nedenlerden dolayı intihar ettiği belirtiliyor.

İddiaya göre, Oğuz, madde bağımlısı olan bir aile bireyinin kendisine yönelik baskıları sonucu intihar girişiminde bulundu.

Bedri Oğuz’un, Dicle Nehri’ne atlayıp intihar etmiş olabileceği şüphesi üzerinde durulurken, Oğuz’u arama çalışmaları devam ediyor.

AFAD ve Polis dalgıçların Kantar köprüsü civarındaki aramaları gün boyu sürerken yarın Bitlis ve Diyarbakır’dan da gelen dalgıçların eşlik etmesi bekleniyor.

Kaynak: Batmanburada

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.