Bir kadını katledilip çukura gömen erkek tutuklandı

Bir kadını katledilip çukura gömen erkek tutuklandı
Yayınlama: 28.03.2021

Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi ilçesinde Kemal K.(51), Yeter Yılmaz’ı (52), başından tabanca ile vurarak öldürdükten sonra çukura gömdü. Kemal K.’nin çukur açmak için kiraladığı iş makinesi operatörünün ihbar etmesi üzerine cinayetle ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Kemal K. tutuklanırken oğlu Ali K. ile iş makinesi operatörü Ö.Ş. serbest bırakıldı.

DHA’nın haberine göre 23 Mart’ta Marmara Ereğlisi ilçesinin Yeniçiftlik Mahallesi’nde, çiftçilik yapan Kemal K., ilişkisi olduğu ileri sürülen Yeter Yılmaz’ı aracıyla ilçe dışındaki bir tarlaya götürdü. Yeter Yılmaz’ı tabanca ile vurarak öldüren Kemal K., kadını aracında bulunan bir kürekle tarlada çukura gömerek olay yerinden ayrıldı. Kemal K.’nin cinayeti işlediği tabancayı gölete attığı belirtildi.

ÇUKURU KAPATMAK İÇİN İŞ MAKİNESİ KİRALADI

Kemal K.’nin çukuru kapatmak için oğlu Ali K.’den yardım istediği, Ali K.’nin babasını ilçede iş makinesi olan Ö.Ş.’ye götürdüğü ve Kemal K.’nin iş makinesi operatörü ile “defineciler arazime zarar verdi” diyerek 200 lira anlaştığı, operatörün iş makinesi ile çukurun üzerini kapadığı belirtildi.

Kemal K.’nin perşembe günü iş makinesi operatörü Ö.Ş.’ye giderek, “Geçen gün kapattığımız çukurda bir kadın cesedi var. Onu çukurdan çıkarmamız lazım. İş makinesini alıp gel” dediği Ö.Ş.’nin parayı aldıktan sonra, “Sen git, ben iş makinesini alıp tarlaya geliyorum” diyerek, Kemal K.’ yı tarlaya gönderdikten sonra İlçe Jandarma Komutanlığı’na gittiği belirtildi. Jandarma ekipleri gittiği tarlada açtığı çukurda Yeter Yılmaz’ın cansız bedenini buldu. Jandarma, cinayetle ilgili Kemal K., oğlu Ali K. ile iş makinesi operatörü Ö.Ş.’yi gözaltına aldı. 

Adliyeye sevk edilen Kemal K., tutuklandı. Oğlu Ali K. ile iş makinesi operatörü Ö.Ş. ise serbest bırakıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.