Boş baklavadan sonra boş tost da satışa çıktı

Boş baklavadan sonra boş tost da satışa çıktı
Yayınlama: 12.02.2022

Antepli bir tostçu, ekmeğin arasına ketçap ve biber koyarak yaptığı ‘Boş Tostu” 2 TL’den satınca sosyal medyada gündem oldu.

Antep’in yanı sıra, Ankara ve İstanbul’da şubesi bulunan, atom, çikolatalı kavurmalı, muzlu, karışık, kaşarlı, gibi birçok çeşit tost yaparak sosyal medya hesaplarından paylaştığı için ‘Tostçu Erol’ adıyla fenomen olan tostçu Mehmet Erol Sorgulu, bu kez de yarım ekmek arasına ketçap ve biber koyarak 2 TL’den satmaya başladı.

Daha önce kilogram fiyatı 120 liradan başlayıp 200 liraya kadar çıkan baklavayı alamayan vatandaşlar için üretilen boş baklava projesi Türkiye’nin gündemine oturdu. Vatandaşın alım gücünün iyice düşmesiyle çareyi fiyatı artıran malzemeleri ürünlerden çıkarmakta bulan esnaf şimdi de boş tost yaparak müşterilerine sunmaya başladı.

Tostçu Erol adlı bir dükkan, “Eskileri yâd etmek ve nostalji anmak isteyenlere Gaziantep Şubemizde “BOŞ” tost satışımız başlamıştır! Sadece 2.00 TL” duyurusuyla boş tost satışına başladıklarını duyurdu. Boş tostta sadece biber ve ketçap bulunuyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.