Canan Kaftancıoğlu hakkında soruşturma

Canan Kaftancıoğlu hakkında soruşturma
Yayınlama: 23.04.2020

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un evinin fotoğraflanmasıyla ilgili CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında soruşturma açıldı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un evinin fotoğraflandığı iddiası, soruşturma konusu oldu.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Altun’un evinin fotoğraflarını çektiği iddia edilen CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş hakkında ‘Özel hayatın gizliliğini ihlal’ suçlamasıyla başlattığı soruşturma genişletiliyor.

AVUKAT SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU CUMHURİYET BAŞCASVCILIĞI SORUŞTURMA BAŞLATTI

İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Avukatı Sezgin Tunç’un, CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında ‘Suçu ve suçluyu övme, suça teşvik’ iddialarıyla yaptığı suç duyurusu üzerine de İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yeni bir soruşturma başlattığı öğrenildi.

‘SAKLAYACAK BİR ŞEYLERİ OLANLAR PANİK YAPARLAR’

CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Ahlaksızlığınız ve yalanlarınızda boğulacaksınız çok yakında. CHP ilçe başkanı görevini yaparak ve partisinin talimatıyla inşaatın yasak olduğu arsayı kontrol etmek için gitmiştir yine gidecektir. Saklayacak bir şeyleri olanlar panik yaparlar Sakin olun beyler” ifadeleri kullnmış, Fahrettin Altun’un avukatı da açıklama üzerine Kaftancıoğlu hakkında ‘suçu ve suçluyu övme, suça teşvik’ suçlamasıyla suç duyurusunda bulunmuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.