Demirtaş’tan genç seçmene yeni mesaj: Değiştirebilirsin

Demirtaş’tan genç seçmene yeni mesaj: Değiştirebilirsin
Yayınlama: 07.04.2023

Selahattin Demirtaş, 14 Mayıs seçimleri öncesinde genç seçmenlere hitaben yaptığı son paylaşımda “Yıllardır bir hücredeyim ama yaşadığın tüm sorunların da farkındayım ve ben de çözülsün diye mücadele ediyorum. Ancak değişim anahtarı sende” dedi.

Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 14 Mayıs seçimleri öncesinde genç seçmenlere mesaj vermeyi sürdürüyor. Demirtaş, sosyal medyadan yaptığı son açıklamada gençlere bir kez daha “Değişim anahtarı sende. Değiştirebilirsin” diye seslendi.

Demirtaş şu ifadeleri kullandı: “Merhaba genç arkadaşım. Yıllardır bir hücredeyim ama yaşadığın tüm sorunların da farkındayım ve ben de çözülsün diye mücadele ediyorum. Ancak değişim anahtarı sende. Değiştirebilirsin. Bu seçim, senin seçimin olacak.”

Demirtaş dün yaptığı paylaşımlarda da, “Kafeye gidecek parası bile olmayan, gelecekten umudunu kesmiş genç arkadaşım. Değişim anahtarı sende, gerçekten sende. 14 Mayıs’ta anahtarı kullan ve değişimi başlat lütfen. Bu seçim, senin seçimin olacak” demişti.

Bir diğer paylaşımında ise “Bütün ülkenin geleceği karanlık bir kasada kilitli ve anahtar da sende genç arkadaşım. Bütün sorunlarını birlikte çözeceğiz. Kendine de bize de güven. Bu seçim, senin seçimin olacak” ifadelerini kullanmıştı.