DTK, DBP ve HDP’den kurum ziyaretleri

DTK, DBP ve HDP’den kurum ziyaretleri
Yayınlama: 15.08.2020

DTK, DBP ve HDP “Demokratik Mücadele Programı” kapsamında, sivil toplum örgütleri, meslek örgütleri ve siyasi partilere ziyaret gerçekleştirdi.

  Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ve Demokratik Toplum Kongresi (DTK), Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) “Demokratik Mücadele Programı”na destek amaçlı  13 günlük eylem ve etkinlik programını  açıkladı. “Birlikte Örgütlenip Birlikte Başaracağız” sloganıyla başlatılan eylem programı kapsamında Dersim’de sivil toplum örgütleri, meslek odaları ve siyasi partilere ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaretlere Dersim İl Örgütü ile birlikte DBP Eş Başkanı Saliha Aydeniz, DTK Eş Başkanı Bedran Öztürk, milletvekilleri Semra Güzel ile Alican Önlü katıldı.  

8 kurum ziyaret edildi 

Ziyaret kapsamında Dersim Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO), Dersim Barosu, Tunceli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, KESK ve DİSK, Sosyalist Meclisler Federasyonu (SMF), Emek Partisi (EMEP), Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP) ve Demokratik Alevi Derneği (DAD) ziyaret edildi. Yapılan ziyaretlerde, demokrasi için birlik çağrıları yapılırken 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü mücadeleleriyle taçlandıracakları vurgulandı. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.