Erdoğan ne zaman ki ‘seni başkan yaptırmayacağız’ çıkışını duydu, kendi kurduğu masayı dağıttı

Erdoğan ne zaman ki ‘seni başkan yaptırmayacağız’ çıkışını duydu, kendi kurduğu masayı dağıttı
Yayınlama: 05.03.2021

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, “Erdoğan masalarda kimin nerede oturacağına kadar ilgilendi. Ne zaman ki, ‘seni başkan yaptırmayacağız’ çıkışını duydu. Kendi kurduğu masayı dağıttı” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İnsan Hakları Eylem Planı’nı açıklarken kullandığı “Öyle her gördüğümüz çiçeğe su vermeyeceğiz” ifadesini de eleştiren Öztrak, “19 yıldır ülkeyi yöneten Erdoğan, insan haklarından, adaletten dem vururken; çiçek ile dikeni ayırmaktan bahsediyor. Kimin çiçek, kimin diken olduğuna karar vermek kimin haddine? Hz. Mevlana ne güzel demiş: Kardeşim sen düşünceden ibaretsin, geriye kalan et ve kemiksin, gül düşünür gülistan olursun, diken düşünür dikenlik olursun” diye konuştu.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi. Öztrak’ın açıklamasından öne çıkanlar şöyle:

MİLLETÇE YÜREĞİMİZ DAĞLANDI: Dün Bitlis’ten gelen acı haberle hepimiz sarsıldık. Askeri helikopterimiz düştü, 11 Mehmetçiğimiz şehit oldu. Şehitlerimiz arasında 8. Kolordu Komutanımız Korgeneral Osman Erbaş da var. Milletçe yüreğimiz dağlandı. Biraz önce ebediyete uğurladığımız kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve milletimize başsağlığı ve sabır, kazada yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.