Grup Yorum’dan yalan haberelere tepki

Grup Yorum’dan yalan haberelere tepki
Yayınlama: 26.04.2020

‘Bu mücadeleyi sürdüreceğiz ve zaferi kazanacağız.’


Grup Yorum üyeleri, haklarında çıkan kimi haberlerle hedef gösterilmelerine, “Biz bu haberleri okuduğumuzda bir kez daha anlıyoruz ki doğru yoldayız. Direniş çok güçlü bir silah ancak haklı olanlar direnebilir” şeklinde tepki gösterdi. 
 
Grup Yorum, hükümet yanlısı kimi basın yayın organları tarafından hedef gösterilmelerine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. 314 gündür ölüm orucunda olan Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek açıklamayı yaptı. Grup Yorum dostları ve dinleyicilerini selamlayarak konuşmasına başlayan Gökçek, “Kendilerini haklı çıkarmak için her türlü yalanı, dolanı yapmaya çalışıyorlar. Biz bunlara karşı mücadelemize devam ediyoruz ve devam edeceğiz” dedi.
 
‘SEVGİLERİMİZİ GÖNDERİYORUZ’
 
Gökçek, “Bu mücadeleyi sürdüreceğiz ve zaferi kazanacağız. Faşizme karşı zafer bizim olacak. Biz kazanacağız çünkü haklı olan bizleriz” dedi. Gökçek, kendilerine destek olanlara, “Bu mücadelede bizim yanımızda olduğunuz için tüm halkımıza bir kez daha yürek dolusu selamlarımızı, sevgilerimizi göndermek istiyoruz” diye seslendi. 
 
‘ONLAR ANCAK ZULÜM ETMEYİ BİLİRLER’
 
Ardından konuşan Grup Yorum üyesi Bahar Kurt ise, iktidar medyasının haklılıklarını gölgelemek için saldırmaya devam ettiğini belirterek, “Çünkü gayrimeşru bir iş yapıyorlar. Bir sanatçıyı ve adalet isteyen bir halk çocuğunu katlettiler. Bu katliamlarını gizlemek ve direnişin yarattığı etkiyi azaltmak için yalanlarla saldırmaya devam ediyorlar. Biz bu haberleri okuduğumuzda bir kez daha anlıyoruz ki doğru yoldayız. Direniş çok güçlü bir silah, ancak haklı olanlar direnebilir. Suçlular, zalimler direnemezler. Onlar ancak zulüm etmeyi bilirler” şeklinde konuştu. (Mezopotamya Ajansı)

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.