HDP’li heyetten gazetemize ziyaret

HDP’li heyetten gazetemize ziyaret
Yayınlama: 29.03.2021

Halkların demokratik Partisi (HDP) Batman il örgütünün yerel yönetimler komisyonu, il eş başkanı Ömer Kulpu belediye eş başkanları Mehmet Demir, Songül Korkmaz, il genel meclis üyeleri Semra Güneş ve Ali şimşek’ten oluşan heyet gazetemize ziyarette bulundu.

HDP’li heyet gerçekleştirdiği ziyarette yerel yönetimlere ve kayyumlara ilişkin sorunları dile getirdi. Batman belediye eş başkanları Demir ve Korkmaz, kayyumun kamuoyuna belediyenin borçlarına ilişkin sürekli farklı farklı rakamlar söyleyerek kamuoyunu yanılttığını söyledi.

HDP’li heyet, ”kayyumun başlı başına bir irade gaspı olduğunu bu irade gasplarını yaptıkları yalan yanlış açıklamalarla gizlemeye çalışarak kamuoyunda bir algı yaratmaya çalışmaktadırlar” ifadelerini kullandı. Belediye eş başkanları Korkmaz ve Demir ise ”Bizler görevde olduğumuz süre içerisinde belediyenin gelir ve giderlerini açık ve şeffaf bir şekilde Batman halkını bilgilendirdik. Batman Kayyumunun Belediyenin borçlarına ilişki sürekli farklı rakamlar zikretmektedir. Bizler bu halkın seçmiş olduğu belediye eş başkanlarıyız halkımız için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.