HDP’liler Gercüşlülerle bayramlaştı

HDP’liler Gercüşlülerle bayramlaştı
Yayınlama: 01.06.2020

HDP Batman milletvekilleri ve HDP Batman il örgütü ve il genel meclis üyeleri, Gercüşlü esnaf ve halkını ziyaret ederek bayramlaştı

Koronavirüs salgını nedeniyle Ramazan Bayramında uygulanan sokağa çıkma yasağı kapsamında halkın birebir bayramını kutlayamayan HDP Batman il örgütü Gercüş ilçesini ziyaret etti.

Gercüş’te esnafı ve aileleri ziyaret eden HDP Batman İl Eşbaşkanları Ömer Kulpu, Fatma Ablay, milletvekilleri Feleknas Uca, Dr. Necdet İpekyuz ve HDP Kadın Meclisi aktivistleri ile il genel meclis üyeleri halkla bayramlaşarak sohbet etti.

Gercüşlülerin bayramını kutlayan HDP İl Eşbaşkanları Kulpu ve Ablay, bayramların barış ve kardeşliğin simgesi olduğuna dikkati çekerek, barışın temsilcisi olan partileri HDP ve kardeşlikten yana olan halklar ile birlikte yaşanabilir bir toplumu inşa edileceğini ifade etti.

Halkla sohbet eden aynı zamanda hekim olan HDP Batman milletvekili Dr. Nejdet İpekyüz ise Koronavirüs salgını ile ilgili bilgi alarak, bu konuda hükümetin gerekli hassasiyeti göstermediğini belirtti. Kaynak: Gazetesokak

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.