Kardeş Türküler’den birçok sanatçı koronavirüs salgını nedeniyle sosyal medyada yurttaşlara moral vermek amacıyla yayınladığı videoda “Her yerde müzik, her yerde sanat! Hep beraber “Yanıyorum” söyleyeceğimiz sağlıklı günlere gelsin” mesajı verdi.

Tüm dünyada etkisini hızlandıran koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle insanlar evlerine kapanırken, son açıklamalara göre 92 kişinin yaşamını yitirdiği ve toplam vaka sayısının 5 bin 698’e ulaştığı Türkiye’de de salgına karşı tedbirler artırıldı. Öte yandan yurttaşların evde kalmaları ve 14 gün kuralına uymaları için çağrılar yapılırken “Evde Kal” uyarıları ise yapılmaya devam ediyor.

Türkiye’de müziğe, sanata önemli katkılar yapan ve her bölgeden binlerce türkü, şarkıyı bir araya getirerek yorumlayan Kardeş Türküler Grubu’nun sanatçıları bulundukları evlerden enstrümanları ile yurttaşlara moral vermek amacıyla bir video paylaştı.

Twitter hesabı üzerinden paylaşılan video ile birlikte sanatçılar “Her yerde müzik, her yerde sanat! Hep beraber “Yanıyorum” söyleyeceğimiz sağlıklı günlere gelsin” dedi. (Haber Merkezi)