Metin Güneş’ten Muhammed Yakut açıklaması

Metin Güneş’ten Muhammed Yakut açıklaması
Yayınlama: 19.04.2023

Sosyal medyada Deliler Delisi youtube kanalı üzerinden videolar yayınlayan Muhammed Yakut isimli Diyarbakırlı bir şahıs, yayımladığı videolar ile kimi çevreleri hedef aldı. Yayınladığı videolarda geçen isimlerden biri de Metin Güneş.

Yakut’un adını andığı bir isimlerden biri olan Metin Güneş adında Batman’da bilinen iki kişi bulunuyor.  Biri gazeteci, biri de iş adamı olan iki şahsın isim ve soy isim benzerliği nedeni ile gazeteci olan Metin Güneş’ten açıklama geldi.

Gazeteci Metin Güneş sosyal medyada Yakut’un andığı ismin kendisi ile benzer olması nedeni ile çok sayıda mesaj aldığını belirterek, “Sosyal medyada son günlerde Muhammed Yakut, durmadan Batmanlı Metin Güneş’ten söz ediyor. Tabi bu ben değilim, isim benzerliğinden hakaret edilen kişinin ben olduğum anlaşılıyor. Ama bahsettiği kişi ben değilim, başka bir kişi ve o da Batmanlı. Aramızda isim ve soy isim benzerliği var. Ben gazeteciyim ve sosyal medya hesaplarım ortadadır. Ben videoda anlatıldığı gibi ne evliyim ne damadım ne de torunum var. Lütfen beni bu tür konularla ilişkilendirmeyin” dedi.