Resa Saffa Park Türkiye’de konser verecek

Resa Saffa Park Türkiye’de konser verecek
Yayınlama: 27.03.2023

Resa Saffa Park Türkiye’de konser verecek

Dubai doğumlu müzisyen ve oyuncu Resa Saffa Park, son Ep’si için düzenlediği turne kapsamında, sonbaharda Türkiye’ye geliyor. Ragnarok adlı Netflix dizisindeki rolüyle tanınan Park’ı Spotify’da en çok dinleyen şehirler arasında İstanbul da yer alıyor.

 ‘Give It All You Can’ ve ‘Heavy’ teklileri ile Türkiye’de de belirli bir dinleyici kitlesine ulaşan Resa Saffa Park, son EP’si ‘Madness. Let me in!’ turnesi kapsamında sonbaharda Türkiye’de dinleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Aynı zamanda oyuncu da olan, SKAM ve Ragnarok gibi dizilerde rol alan Resa Saffa Park, son EP’si ile farklı türleri bir araya getiriyor.

Artful Living’de yer alan habere göre, Resa Saffa Park’ın tamamen kişisel deneyimleri ile ortaya çıkan EP, sanatçının profesyonel hayata sığmaya çalışırken verdiği mücadeleyi konu alıyor.

Resa Saffa Park yeni EP’si Madness. Let me in! hakkında şunları söylüyor:

“Muazzam bir güç çılgınlığı içinde, içsel çabalarım, kendimin en iyi versiyonu olmaya çabalamam ve çaresiz anlaşılma ihtiyacım hakkında bir EP yazdım. Delilik, müzik endüstrisi, sevdiğim erkeklerin kurnaz kalpleri ve güvenli bir öz imaja giriş. Hepsinden nefret ediyorum ama dahil olmak istiyorum!”

EP’de yaşadığı aşkları, özgüven kaybı gibi konuları işleyen Resa Saffa Park’ı Spotify’da en çok dinleyen ilk beş şehir arasında İstanbul, Oslo, Ankara, İzmir ve Antalya yer alıyor. (KÜLTÜR SANAT)