9 Yaşındaki çocuğu 1 yıl boyunca çöplerin içinde kilitli tuttu

9 Yaşındaki çocuğu 1 yıl boyunca çöplerin içinde kilitli tuttu
Yayınlama: 24.07.2022

BURSA – Nilüfer ilçesinde, bir çocuk içi çöp dolu bir evin odasında bir yıl boyunca kilitli tutuldu. Çocuğu kilitli tutan ve ona işkence yapan Kamuran Pınar A., gözaltına alındı. 

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde  Aydın S., kirasını ödemediği gerekçesiyle kiracısı Kamuran Pınar A.’yı mahkemeye verdi. Mahkeme Kamuran Pınar A.’nın evden tahliyesine karar verildi. İcra ekibinin çilingir yardımıyla girdiği evin kilitli ve çöple dolu bir odasından ise 9 yaşındaki bir çocuk baygın halde bulundu. Çocuğun Kamuran Pınar A.’nın yeğeni olduğu, iki yıldır Kamuran Pınar A. ile yaşadığı, çöplerle dolu odada yaklaşık 1 yıldır tuttuğu öğrenildi. Zayıf düşen, tırnakları ile saçları uzayan çocuğun, vücudunda yaralar olduğu belirtildi. Çocuk, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak, tedaviye alındı. 

GÖZALTINA ALINDI 

Olayın ardından polis soruşturma başlattı. Çocuk, hastanedeki tedavisinin ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekiplerince koruma altına alınırken, Kamuran Pınar A.’da yeniden gözaltına alındı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.