Amedspor 0-0 İnegölspor: Yenilgisiz tek takım olarak yoluna devam ediyor

Amedspor 0-0 İnegölspor: Yenilgisiz tek takım olarak yoluna devam ediyor
Yayınlama: 25.11.2023

Amedspor deplasmanda karşılaştığı İnegölspor ile golsüz berabere kalarak, bir puanla döndü. 

Türkiye Futbol Federasyonu 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor, ligin 15’inci haftasında deplasmanda İnegölspor ile karşı karşıya geldi. İnegöl Stadyumu’nda oynanan maçta Amedspor yakaladığı birçok gol pozisyonunu gole çeviremedi. Golsüz biten maçta Amedspor deplasmanda bir puan aldı. Amedspor ligde yenilgisiz tek takım unvanı ile yoluna devam ediyor.  Bu sonuçla Amedspor puanını 32’ye çıkartarak ligde liderliğini sürdürürken,  ev sahibi İnegölspor ise 18 puanla 10’uncu sırada kaldı. 

Maç sırasında Amedspor oyuncuları İnegölspor taraftarları tarafından ırkçı söylemlere maruz kaldı. Amedspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, maç sonrası yaptığı açıklamada hakaretlere tepki gösterdi. 

İnegölspor yönetimine ve futbolcularına teşekkür eden Bozkurt, “Ancak Şeyhmus Özer’e yönelik sloganlar bizi üzdü. Şeyhmus Özer Diyarbakır’da sevilen bir oyuncumuz. İsmi tesislerde yaşatılıyor. Ona küfür edilmesini kınıyorum. Onun dışında zemin çok kötüydü. Oyun kontrolü yapılmıyor, depar atılmıyor. Zaman zaman iyi oyun oldu. Zor bir deplasmandı bunu biliyorduk. Berabere kaldık, yolumuza devam edeceğiz” dedi.