Ayvatoğlu’nun cep telefonundan yeni görüntüler çıktı

Ayvatoğlu’nun cep telefonundan yeni görüntüler çıktı
Yayınlama: 30.03.2021

Uyuşturucu kullandığı görüntüleri yayıldıktan sonra iki kez gözaltına alınan ve ev hapsiyle serbest bırakılan AKP’li Kürşat Ayvatoğlu’nun ifadesinin detayları ortaya çıktı. Ayvatoğlu, son ifadesinde ‘pudra şekeri’ beyanını geri çekti. Öte yandan cep telefonundan farklı çeşitte uyuşturucuların kullanıldığı yeni görüntüler bulundu.

‘PARA KARŞILIĞI OLMADAN ALMAKTAYIM’

Habertürk’te yer alan habere göre; Ayvatoğlu kendisine yöneltilen “Uyuşturucu madde kullanıyor musunuz?” sorusuna “Uyuşturucu ve uyarıcı maddeleri tahminen 1,5 yıldır kullanmaktayım. Bu maddeleri genelde arkadaş ortamında para karşılığı olmadan almaktayım ve kullanmaktayım. Ancak bu maddeleri, tam olarak tanımadığım ‘Ayhan’ olarak bildiğim 35 yaşındaki erkek şahıstan alıyordum” yanıtını verdi.

‘UYUŞTURUCU MADDE SATMADIM’

Ayvatoğlu, “Arkadaşlarınıza uyuşturucu temin ettiniz mi?” sorusuna “Ben para karşılığı kimseye uyuşturucu temin etmedim. Ben bu şahsa herhangi bir uyuşturucu satışı yapmadım. Maddeyi ortak olarak kullanıyorduk. Para vermedim, para istemedim. Kastamonu’da herhangi birine uyuşturucu madde satmadım” yanıtını verdi.

Ayvatoğlu ilk ifadesinde ‘pudra şekeri’ dediği görüntülerde yer alan maddenin uyuşturucu olduğunu ikinci ifadesinde kabul ederek,”Bu görüntüdeki şahıs benim. Daha önce pudra şekeri olarak bahsetmiştim. Bunların pudra şekeri olmadığını, uyuşturucu madde olduğunu hatırladım. Ve bu videonun geçen yıl Kastamonu’ya gittiğimde, arkadaşlarımla araç içinde kullandığım uyuşturucu madde olduğunu hatırladım” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.