Bismil’de bir çocuk katledilmek istendi

Bismil’de bir çocuk katledilmek istendi
Yayınlama: 10.02.2021

Bismil ilçesinde geçtiğimiz hafta Aslan Karakaş isimli kişinin, yaklaşık bir yıldır taciz ve tehdit ettiği çocuğu ateşli silahla katletme girişiminde bulunduğu ortaya çıktı. Kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan çocuğun hayati tehlikesi sürüyor.

Diyarbakır’ın Bismil ilçesine bağlı Selamet köyünde Aslan Karakaş isimli erkeğin, 4 Şubat günü köyde bir çocuğu ateşli silahla katletme girişiminde bulunarak ağır yaraladığı öğrenildi. 

Alınan bilgilere göre 7 çocuğu olan Karakaş, katletmeye çalıştığı çocuğu, kendisiyle evlenmesi için yaklaşık bir yıl boyunca öldürmekle tehdit etti. Öte yandan bir başkası ile nişanlandırılacak olan çocuğun, 4 Şubat günü alışveriş için yola çıktığı sırada Karataş’ın silahlı saldırısına uğradığı belirtildi. Çocuğun olay günü annesi ve aracı kullanan bir akrabası ile bulunduğu araca yapılan saldırıda çocuk ağır yaralandı. Önce Bismil Devlet Hastanesi’ne kaldırılan çocuk, daha sonra farklı bir hastaneye sevk edildi.

GÖZALTINA ALINMADI 

Aile bireyleri, olayla ilgili köyde bulunan jandarma karakoluna ifade verdiğini ve şikayette bulunduğu aktardı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Karakaş’ın kaçtığı ve hala gözaltına alınmadığı öğrenildi. (MEZOPOTAMYA AJANSI)