JİTEM itirafçısı, AKP il gençlik kolları başkan yardımcısını ağır yaralayıp kayıplara karıştı

Eski JİTEM itirafçısı olan korucubaşı Murat İpek, Aleyna Avcı’yı ateşli silahla ağır yaralayıp, kayıplara karıştı.

JİTEM itirafçısı, AKP il gençlik kolları başkan yardımcısını ağır yaralayıp kayıplara karıştı
Yayınlama: 12.02.2021

Diyarbakır’ın Eğil ilçesinde korucubaşı ve eski JİTEM itirafçısı Murat İpek, AKP İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve Gençlik Kolları Kadın Komisyonu Başkanı Aleyna Avcı’yı (21) ateşli silahla ağır yaraladı. Edinilen bilgilere göre, bölgede işlenen cinayetler, çek-senet tahsilatı ve gasp gibi olaylarda adı sıklıkla geçen İpek, sosyal medya üzerinden tanıştığı Avcı ile kısa bir süre sonra nişanlandı.

Kendisinden kısa bir süre sonra ayrılan Avcı ile son kez görüşmek isteyen İpek, kadını 5 Şubat’ta Kayapınar ilçesi yeni stadyum mevkiine çağırdı. Bunun üzerine Avcı, görüşmeye annesi ve kuzeniyle birlikte gitti. Yaşanan tartışma sonrasında İpek, Avcı’yı ateşli silahla ağır yaraladı.

Saldırıdan sonra İpek, kayıplara karışırken, yaralanan Avcı ise Gaziyaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Avcı’nın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

ÖRTMEYE ÇALIŞILDI!

Avcı’nın vurulması ardından AKP İl Yönetimi’nin, olayın duyulmaması için aile ile görüşmelerde bulunup, gerekirse kadını özel ambulans uçak ile Ankara’ya nakledebileceklerini, olayın basına yansımamasını istemediklerini söylediği ileri sürüldü. (MEZOPOTAMYA AJANSI)